19 Haziran 2013 Çarşamba

It's over, I'll be gone!

-pazartesi yazılıp çarşamba atılan postun hikayesi-
Sınavda aklıma takılan şarkı için.

Artık nasıl bir nefretse ingilizceye dair tüm kaynaklarımı yaktım. Hoş 3 ay sonra kaldığı yerden devam edecek olsa da onlar yanarken tüm sınav stresim de yanıp kül oldu. 


Before-After temalı. Orada gördüğünüz tüm notlar kelime. Her sınavdan sonra oturup "bu paragrafta bunların anlamını bilmiyorum" "bu cümledeki bunun anlamı neymiş" "bu freyzıl ne demek" diye tek tek önce anlamları buunup sonra not kağıtlarına rengarenk yazılıp asılmış kelime kağıtları. Onları kitaplığımdan sökerken aldığım huzur.

Nasıl geçti diyenlere alternatif bir cevap olarak: MUŞ
-Ali sınıvın nısı giçti cınım?
+MUŞ
Sonra zaten şakalar komiklikler. YA ARKADAŞLAR CİDDEN NASIL GEÇTİ DİYE SORMAYIN İTİCİ ÖTESİ OLUYORSUNUZ. 
sınav dönemi bir kere bile muhattap olmamışım gelmiş nasıl geçti. çok umrunda ya ondan sınav döneminde bir kere bile gelip çalışmalar nasıl gidiyor diye sormadın. bir git ya. bir git allasen.



Sınav 14.30'daydı. Benim gibi 7'de uyanan biri için geçmeyeceğini düşünerek cumartesiden planımı yapmıştım. 2 saat yoga sonra ılık bir duş yemek ye ve evden çıkarız sonra. Ama işte 7'de uyanınca tüm bunlar saat 10da bitti. Ne yapacağımı bilmeden evin içini turlarken Kardelen çok güzel bir öneri sundu. Sonra hemen bende onu yaptım. sınavdan önce cidden baya eğlenmiş oldum bu sayede. 


Silly Old Bear. Ya ben Winnie the Pooh'yu çok seviyorum. Çocukluk kahramanım. Onun koca poposunu ısırırım ya. Bu filmini izlememiştim küçükken. Spor yaparken söylediği şarkının tatlılığı. Up down touch the ground bam bam bam.. Bu sayede kanser olarak geçirdiğim saatleri mutluluğa dönüştüren Kardelen'e kocaman bir Namaste!

Sınav yerine gittik. Herkes önceden kampüste bir kafede toplanmayı düşünmüş. Gitmedim tabi ki. hayır şimdi sınavdan önce o geri zekalı insanları görüp sinir olmak istemedim. En başta da dershanedeki hocaların biri. Aslında onun dersinde güzel deneyimler yaşadım. kibirli insanlara katlanmayı, sakinliği ve görmezden gelmeyi öğrendim. Birde bir derste 11943'e kadar saymaya matematiğim yetiyormuş onu gördüm. sınavdan önce böyle tipleri,birde sevmediğim öğrencileri görmek yerine  Kardelen'in yanında olmayı tercih ettim. Zaten Kardelen iyi ki var. Zaten Kardelen tek arkadaşım. 
***
Buraya kadarı it's over olan bölümüydü. I'll be gone olayına gelecek olursak saat 5te gidiyorum tatile. Bodrum'a oradan da İstanbula Sigur Ros kons... KONSER İPTAL OLDU Kİ. 

Aylardır Sigur Ros konserini bekliyorum. Bir sürü rüya gördüm bununla ilgili. Birinde İzlanda'da gri gökyüzünün altında dağların arasında bisiklet sürüyordum. Dağlık alanlarda Jonsi'yi gördüm hep. İşte bunlar hep Heima. Ama konserin iptal edildiğini öğrendiğim gece Jonsi'ye semiz otu veriyordum rüyamda dkjfhgksdjfgklsfd. 
YA AMA. JONSI YA. Gelsin bence. Jonsi'yi yakından bir görseydim. Zaten Nick Drake'i hiçbir zaman göremeyecek olmanın acısını hep içimde yaşarken bu iptalden sonra intihara eğilimimin arttığını hissediyorum. Yani beklerken mutlu olduğum,aklımda geldikçe beni gülümseten tek şey konserdi. İptal ettiler. Ya ama cidden acı çekiyorum. 

Neyse,en azından Adana'da kalmıyorum Bodrum'a gidiyorum. Sabahları koşuya iki haftalık aradan sonra devam edeceğim. Akşamüstü bisiklet sürerken gün batımı izleyeceğim. Ama yine de bir Sigur Ros değil. 
Sosu konmadan çiğ hali beyle bişi.

Gitmeden önce Last Supper tribine girip yemek yaptım. 
Kıymalı patates dolması.
Aaaaaa Ali et yemeye mi başlamış?
Soya kıymasını keşfetmiş nihayetinde. 
O değil de ben buraya tarif yazıyorum ilgilenen oluyor mu? Merak ettim şimdi. Tadı çok güzel oldu. Ama şimdi uzun uzun anlatmaya üşendiysem demek.





Son hazırlıklarımı yapayım artık. Saat 5'te gidiyorum!


-şimdi çarşamba gününden devam edelim-

Bodrum hala çok güzel. 
Gökyüzü ve deniz masmavi.
Günbatımı hala hüzün dolu.
Sabah koşusu deniz kenarında ayrı bir muhteşem.
Yalnızlık. Onun için bir sıfat bulamıyorum.
***

2 yorum:

  1. sınavdan olsa gerek eskisi gibi yazmıyorsun cınım çok üzülüyom sen beyle üzgün olunca :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sınav bitti ama artık Tumblr'a ve buraya yazmak çok sıkıcı geliyor. Sanki değerinin karşılığını almıyor gibi yazdıklarım. Şikayetim kesinlikle okuyanlardan yana değil,okunmamak hiç değil. Ama elektronik bir ortamda duygularımın kaybolduğunu düşündüğümden ötürü uzun zamandır defterime yazmak daha hoşuma gidiyor.

      Sil