13 Eylül 2012 Perşembe

Dna'lar bile kendini eşliyor ben hala yalnızım.

Dün geceden beri yalnızlıkta kombo yapıyorum. Sürekli karşıma çıkan sevgili fotoğrafları mı dersiniz,gözüme kestirdiğim insanların sevgilisi olması mı dersiniz yoksa yolun ortasında birbirine sarılanlar mı dersiniz bilmem. Bildiğim tek şey yalnızlığı da aşıp bambaşka bir şey olduğum.

Bugün iki yalnız olarak Hande'yle birlikte Hande'nin arkadaşının dershane çıkışına gittik. Arkadaşı gözüne bir kız bir erkek kestirmiş onları bize ayarlayıp 4lü takılacağız. Yüce İsa 4lü yapıyorduk! neyse

Buluştuk ve kız anında kötü haberi verdi "Sana düşündüğümüz kızın dersi iptal olmuş ama çocuğun dersi var" bende bir mutsuzluk bir yalnızlık.. Çocuğun dersi de 1 saat sonra bitecekmiş diye kalkıp bir yerde oturduk,yemek yedik.
İstediklerimizi sipariş verdik biraz bekleyince Hande "Biraz acele olabilir mi?" dedi. Kadın Hande'ye doğru eğilip "Pişiyo" yaptı. Tabi burada o hareketi anlatamam görmeniz lazımdı. Bu hareketten sonra ben ve Hande'nin arkadaşı yerlerdeyiz. Hande'de aynı şekilde kadına "Olabilir" cevabını verdikten sonrasını hatırlamıyorum. 
Siparişler geldi,bir yandan yiyoruz bir yandan sohbet ediyoruz. Hande uzun zamandır facebookta fotoğraflarını görüp eridiği çocuğu anlatıyordu aradan 10 dakika geçmedi kapı açıldı ve çocuk içeri girdi. Çocuğun içeri girmesiyle Hande'nin elindeki patatesi "Ağha" diyerek düşürmesi bir oldu. Tabi biz haykırışlardayız Hande rezilliğinden yerin dibine girdi. Çocuk cool,havası var çünkü. Hande çocuğa bakıp "Tam sarılmalık yalnız" derken karşıdan gelen bir kadın çocuğa sarıldı. Aqladıkkk delice :((888. Çocuk çıkıp giderken arkadan çok güzel efekt verdim Hande'ye "Beni göreceksin sanıyordum ama sen beni geçtin dııııırııt dııırıııt lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim" 

Oradan çıkıp tekrar dershanelerine döndük. Boş bir sınıfta beklerken tahtada virüslerle ilgili bi konu vardı "Dna'larını eşleyebilirler" yazıyordu. Başlıkta oradan geliyor. 
Bana ayarlayacakları kız yoktu ama başka bir kızla karşılaştık. Renkli gözlü sarışın,hoş gülümsemesi var. Hande'yle birbirimize bakıyoruz. Ben ona "Olur bu olur bu kesinlikle olur" dedim o da "Bence de olur" dedi bakışlarıyla. Tam o sırada Hande'ye bulunan çocuk geçti önümüzden. Ama o geçerken okuldan arkadaşlarımızla karşılaştık! Tam etkileşimin olacağı sırada böyle gereksiz muhabbetler döndü. Hande'nin içi gitti. Madem öyle oldu hadi onların yemek yediği yere gidelim dedik. Tek boş masa yanlarındaki masaydı oturduk. Adam ne yiyeceksiniz dedi üçümüz birbirimize bakıyoruz. Tıka basa doluyuz su içecek bile yerimiz yok "Biz sonra alalım" dedik. Aradan 20 dakika geçti garson yine geldi. Bir limonata söyledik. Limonata da nasıl iğrenç bir limonata nasıl boğazını yakıyor insanın. Orada oturduğumuz süre boyunca kimden bahsettiysek yanımızda bitti. 

Ama bomba ise Hande'nin ilkokul arkadaşının yanımıza gelip "Sevgilinni?" diye sorması oldu. Sonra "Ders çalışıyok olm biz çalışıyok" dedikten sonra devrelerimiz yandı.

Sonra çocuk kalktı o sırada tekrar arka fona isyankar çoban rapçiyi koyduk. Evrene yolladığımız tüm enerji götümüzde patladı. Dönüşte sayısız çift gördük. Hepsi ayrılsın diye negatif enerji gönderdik ama o enerjiler önce büyüdü sonra götümüze girdi. Yoksa bugünün başka bir açıklaması olamaz. 

Hala yalnızız. Hala mutsuzuz. Biraz daha çabalarsak dünyadaki kalan tek yalnızlar olarak tarihe geçmeyi planlıyoruz.

kapanışı da bu şarkıyla yapıyoruz.

Dipnot: Yeni okulumun forması iğrenç. Ben hayatımda bu kadar amele bir forma görmedim. Özel okul olmuş ama forması neden bu kadar berbat anlamadım. Hele ki pantolon.. İncil satan amca pantolonuna benziyor. 

6 yorum:

  1. Hangi okula geçtin kamki?

    YanıtlaSil
  2. Enee benim kardeşimde 10. sınıf fen lisesinde hatta geçen sene okul birincisiydi

    YanıtlaSil
  3. kurtuluyosun işte bu yıl dayanıver beybim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama tüm kızlar götümde patladı bugün de rüyamda gördüm onlardan birini sevgili olma töreni yapıyorduk :(

      Sil