10 Ocak 2012 Salı

Bazı insanlar kalplerini sandıklara kilitlemiş.

Bazı insanlar kimseyi sevemez oldukları gibi yaşar giderler. Güven sorunları vardır çünkü. Kalplerini sandıklara kaldırıp kilitler vururlar. Kimseyi sevmek,kimseye bağlanmak istemezler.
Çok uğraştım ona bir şeyleri sevdirmek için ama nafile. Kimseye anlatmadığı o geçmişinde birisini o kadar sevmiş ve sevdiği kişi ona öyle bir koymuş ki bir daha kimseyi onun yerine koyamamış diye düşünmeden edemiyorum. Ve eminim ki böyle. Çünkü bir insanın güvenini en sevdiği insanın gitmesi öyle bir sarsar ki; bir daha kimseye güvenesi kalmaz.
Etraflarında insanlar var. Arkadaşları var,dostları var belki ama hepsine karşı belirli bir mesafede. Çünkü birini çok sevip ileride o gidince yara almaktan korkuyor. Mesela sarılma fobisi var. Düşünsenize sarılmak… Dünyadaki en huzur verici eylem. Ama o kimseye sarılmayı sevmiyor. Çünkü insan birine sarıldığında o huzuru görünce ileride çok arıyor.
Öyle insanlardan uzak durun çünkü onlar hiçbir zaman ne sizi ne de başkasını sevecekler,sevseler de belli etmeyecekler.. Benden söylemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder