3 Ocak 2012 Salı

Ben sana aşık olmak istememiştim ki.

Boşverelim aşkı, aşk kötü. Ama sen hep benimle kal olur mu? Aşık olmak istemiyorum,bazı isteklerim var mesela.
Beraber kitap okuyalım istiyorum.
Sende benim gibi kitap okumayı sev,birlikte kitap okuyarak zaman geçirelim istiyorum. Ben okuduktan sonra kitabı sana vereyim,sen bitirince beraber kitap hakkındaki düşüncelerimizi tartışalım. Beğendiğimiz bölümlerin altlarını çizelim. Beğenmediğimiz yerleri eleştirelim. Boş boş konulardan konuşmak yerine bunlardan bahsedelim. Kütüphane ortamlarını severim. Beraber kütüphaneye de gidelim mi?
Birlikte müzik dinleyerek yolculuk yapalım istiyorum.
Sevdiğimiz şarkılardan güzel bir playlist hazırlayıp uzun bir yolculuğa çıkalım. Sen bana başını yasla. Saçlarının kokusunu daha iyi alabileyim. Yolculuklarda uyuyamam bilirsin ama sen omzumda dilediğin kadar uyuyabilirsin.
Yeni bir şehir keşfedelim istiyorum.
Hangi şehir olduğunu önemli değil. Elini tutmama izin ver ve keşfedelim şehri birlikte. Günün sonuna doğru biten paramız yüzünden hiç bilmediğimiz bir şehrin köhne sokaklarında yürüyelim saatlerce. Yön bulmada kuvvetliyim. Ben yanındayken kaybolmaktan korkmana gerek yok ama hep elin elimde olsun olur mu?
Sarılmayı sev istiyorum.
Şu dünyada bize bahşedilen en güzel eylem sarılmak. Sarılmayı çok severim ama sana sarılmanın apayrı yeri var benim için. Sende sarılmayı sever misin benim gibi? Sarılmak sana da güven duygusu veriyor mu ya da sarıldığın zaman dünyanın en mutlu kişisi oluyor musun sende benim gibi?
Birlikte pastayapalım istiyorum.
Pasta yapmakta üstüme kimseyi tanımadığımı söylemiştim değil mi? Birlikte pasta yapmaya ne dersin? Mesela ben pandispanyasını hazırlarken sen kremasını hazırla. Pandispanyaya un koyarken avucumdan senin yüzüne üfleyeyim. Un savaşı yapalım birlikte. Çikolata sosunu hazırla sen. Çikolata sosunun tadına senin dudaklarından bakayım. Hem kremalı parmağımla burnuna dokunayım. Eğlenelim birlikte. Sonra pastayı sen bana yedir çocukmuşum gibi. Mutlu zaman geçirelim.
Bulutları izleyelim istiyorum.
Bulutlar aşkın öteki adı değil mi sence de? Birlikte izleyelim bu hayal ve umutlar ülkesini. Yeşilliklerin üzerine uzanalım. Sen kafanı karnıma yasla. Saatlerce gökyüzündeki pamuk şekerleri izleyelim. Hayaller kuralım izlerken. Toprak kokusu dolsun ciğerlerimize..


Ve daha niceleri var buraya sığdıramayacağım. Ama en önemlisi de bunları ben istediğim için değil,benimle yapmak istediğin için yap olur mu?

9 yorum:

  1. 20 li yaşlara ulaştığında hala aynı şeyleri istiyor olursan, sana aşık olan kız çok olur.

    YanıtlaSil
  2. kitaptaki başroller biz olalım istiyorumm... onların yerinde olmayı sen de hayal et istiyorum.

    şu kitap okuma işini kesinlikle ben de istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. @CYK; sanmıyorum ki değişsin isteklerim büyüdükçe..
    @megalomanyak; Kim istemez ki sevdiği insanla kitap okumayı..

    YanıtlaSil
  4. O başını omzuma yaslasın, beraber saatlerce kitap okuyalım...

    Duygulanmamak elde değil..

    YanıtlaSil
  5. Ben yorum yapmaktan sende yazmaktan bıkmazsıın. Bana tumblr da 'Eğer bir seyin olmasını cok istersen, evrende buna yardımcı olur ve istediğin sey gerceklesir' demistin. O günden sonrada hep mutluyum. Cok istiyorum ve yoluna griyor her sey. Yine güzel yazmıssın, yine güzeeel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama böyle mesajların/yorumların beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam biliyor musun? Çok çok çok çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Şu yazdıklarının hepsini bende istiyorum da, neden senin gibisini bulamıyorum ve gidip saçma sapan insanlarla dolduruyorum ki kalbimi?

    YanıtlaSil