21 Ocak 2012 Cumartesi

Trafik işaretlerindeki hayal gücü.

Otobüste kulaklığımı takmış giderken trafik levhalarına sardım. Oturdum geçen levhaları inceledim amelie soundtrack'lerini dinlerken..
Önce şu levha çıktı karşıma. Çoğu kişinin engebeli yol olarak bildiği bu şekil aslında benim için fil yutmuş bir boa yılanıydı,büyüklerin şapka olarak algıladığı. Küçük Prens'in etkisinde çok kalmış olabilirim ama engebeli yoldan çok fil yutmuş boa yılanına benzemiyor mu?
Gülümsedim bu levhayı görünce. Bana bir çok şeyi hatırlattı. Bir an gerçek hayattan kopup hayal dünyama sürükledi beni.
Ardından "Kasisli yol" anlamına gelen şu levhayı gördüm. Abi bu levhayı bildim bileli ben meme olarak algılarım. "DİKKAT MEME ÇIKABİLİR" gibisinden. hahaha. Subliminal mesajın Allahını veriyorlar yalnız meme şeklindeki kasisli yolla. Baktım baktım kasisli yola benzer bir yanı yok ama memeye benzer çok yanı var dedim. Sonra geçip gitti.
Zorlasam veya görsem bir kaç tanesini daha bir şeylere benzetirdim ama ineceğim durağa geldim bu iki levhayı düşünürken. 
Deneyin bence sizde bunu. Çok eğlenceli. Cidden.eheh

2 yorum:

  1. Ya bir kere fil yutmuş boa yılanının iki kavisi olur biri yüksek ikincisi daha alçak c2'de de söylediğim gibi bu kesin kaplumbağa yutmuş boa yılanıdır. Tek çıkışlı temiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte o an aklıma direk bu geldi naparsın :(

      Sil