3 Aralık 2011 Cumartesi

Çünkü trip atmak çok eğlenceli.

İnsanlar sevdikleri zaman trip atarlar. Trip atmanın altında yatan asıl amaç trip atılan kişinin dikkatini çekip bizimle ilgilenmesini sağlamakmış bunu da dün farkettim.
Dün twitterda bahsettiğim kişiyle konuştuk. Evet bunu başardım. Bu konuyu daha sonra uzun uzun anlatırım. 
Konuşmalarımız hiç bir adım ötesine gitmiyor. Hep hava,suda kalıyor. Biraz yakınlık göstersem hemen bir şeyler söylüyor hevesimi kırıyor. Neden hala bu kadar üstüne düşüyorum? Bende bilmiyorum açıkçası..
Bende elimdeki son kozu kullanıp; Önce kendimi acındırdım,sonra bastım tribi. Trip atmak ne kadar zor bir olaymış. Bazı kızlar tanıyorum hayatlarının %90'nını trip atarak geçiriyorlar. Nasıl bir zoru başarıyorlarmış dün anladım..
Trip attıkça daha çok üstüme düşmeye başladı. "Ben burada gelmiş sana yazıyorum konuşalım diye,sen beni tersliyorsun. Aşk olsun yani bana bu kadar mı değer veriyorsun. Teşekkürler" Dememle beraber tüm yelkenlerini suya indirdi. Özür diledi ve uzun uzun benimle ilgilendi. Sabahlayamadım onunla uykum geldiği için belki ama konuşurken çok eğlendik. En azından onunla konuşma ihtiyacımı giderdim ben. 
Tabi trip atmanın ölçüsünü bilmek gerek. Eğer durmadan birisine trip atsam onun benimle ilgilenmesini geçtim sıkılır bildiğin. Hep trip trip nereye kadar diye sorar. Sonrada haydi bana eyvallah deyip gider. 
Tabi sevdiklerimize biraz trip atmanın kimseye bir zararı yok bence.ehe.

2 yorum: