18 Aralık 2011 Pazar

Hayalimde bir pazar var.

Yanında uyanmak çok güzel bir duygu sevgilim. Güne senin kokunla başlamak,senin yanında mutlu bir şekilde uyanmak o kadar güzel ki..
Uykucusun bilirim. O yüzden kahvaltıyı hazırlama görevi hep bana kalır.
En sevdiğin reçelleri hazırladım,sevdiğini bildiğim için krep yaptım. 
O kadar tatlı uyuyorsun ki kıyamadım uyandırmaya. Yanına kıvrıldım uyurken senin masumluğunu izledim.. Zaman nasıl geçti anlamadım, sen uyandın.
“Hadi bakalım uykucu şirin,kahvaltı hazır doğruca masaya” desem dahi sen kollarımdan tutup geri çektin yatağa öpüp durdun beni. 
Sonra beraber kahvaltımızı ettik. Televizyonda rastgele açılmış bir kanalda haftasonu haberlerini izlerken.. Kahvaltı ederken sen beraber başlayıp yarım bıraktığımız bir filmi izleyelim dedin her ne kadar sevmesemde kıramadım seni,tamam dedim bende.
Kahvaltıyı bitirdik,bulaşıkları yıkadık. Üstümüz başımız köpük oldu sayende. Ama eğlendik.. Dedim ben sana deterjanla oyun olmaz diye sen beni dinlemedin.
Kurulduk koltuğa sarıldık birbirimize başladık izlemeye. Kalp atışların.. İlk defa bu kadar yakından dinliyordum. O kadar ritimli bir şekilde atıyordu ki.. Sanki bir şeyler anlatmak istiyordu. Saatlerce kalp atışlarını dinleyebilirdim. En sevdiğim melodilerden dahi daha güzel..
Bu kadar hayal yeter.sıradan bir gün. Yalnız uyandım,gidip kitap okuyacağım birazdan. Yine kimse yok. Yine yalnızlığımla başbaşayım.

5 yorum: